Життя кожної людини так чи інакше пов'язане з низкою правових аспектів, що потребують своєчасного вирішення. В цьому нам допомагають адвокати та юристи.

Проте, на жаль, трапляються ситуації, коли звертатися до юриста стає пізно. Наприклад, людина починає пошук адвоката, коли суд уже програно. Щоб такого не траплялось, корисно зайнятися пошуком такого спеціаліста якомога швидше - таким чином ми подвоюємо шанси на позитивний результат і економимо власні кошти.

Розберемося детальніше, коли слід звертатися за допомогою адвоката:

Ви хочете здати своє житло в оренду, але бути впевненим, що з ним нічого не станеться.

Наявність договору оренди допомагає не тільки власникам житла, а й орендарям, які в свою чергу отримують захист від безпідставного виселення, нав’язливих візитів господаря тощо. Ще однією важливою послугою адвоката є аналіз інших договорів, аби мінімізувати ризики, що можуть виникнути після підписання.

Ви бажаєте відкрити власний бізнес і зареєструватись як ФОП, або створити компанію.

Самостійно вам навряд вдасться написати установчі документи компанії, обрати КВЕД-и тощо. Тому залучення адвоката в такому випадку є просто необхідним.

Плануєте розлучитися чи отримувати аліменти.

Адвокат по сімейним справам допоможе визначитись із стратегією ведення справи, зорієнтує по строкам судового процесу, підготує необхідні заяви, клопотання, зможе представляти вас у судових засіданнях, що зручно для клієнта, який боїться ходити до суду, переживає, що скаже декілька зайвих слів.

Ви підозрюєте, що настав час йти до суду за захистом своїх прав.

На сьогоднішній день лише особа, що має статус адвоката, може представляти Ваші інтереси в суді, а правильно написані документи, такі як позов, апеляційна скарга тощо, прямо впливають на рішення суду на вашу користь.

Маловідомою, але дуже дієвою є послуга із витребування необхідної інформації та документів через адвокатський запит.

Такий порядок передбачає отримання відповіді як від державних органів, так і від приватних компаній протягом п’яти робочих днів замість тридцяти у випадку самостійного звернення. Приклад звернення із адвокатським запитом: коли пенсіонер хоче отримати копії матеріалів пенсійної справи і перевірити правильність нарахування пенсії.

Тож якщо ви шукаєте адвоката в Одесі, звертайтеся до юридичної компанії OneLaw. Це не лише захист вашого права, це - інвестиція у спокій та успіх вашого життя та бізнесу. Наша команда працює у центрі Одеси та готова допомогти вам у будь-яких юридичних питаннях та забезпечити найвищий стандарт обслуговування.

Ціни на послуги адвоката в Одесі відрізняються, наш цінник є прозорим та дуже демократичним, дізнатися вартість та уточнити інші деталі можна за посиланням https://onelaw.com.ua/ або за номером: +380660845888